Wie ben ik?

Mijn naam is Henriëtte Dekker-Klaver, geboren op 8 juli 1986 in Zwolle.

Tot mijn 24e heb ik bij mijn ouders gewoond in Sint-Jansklooster.

In maart 2011 ben ik getrouwd met Henry, en na deze dag zijn we aan de Jeanne 'd Arclaan gaan wonen in een leuke 'starters-/ eengezinswoning.'

Na een jaar met z'n tweeën, hebben we besloten om een hondje aan ons 'gezin' toe te voegen voor de gezelligheid, en om een doel te hebben om lekker te kunnen wandelen. Ongetwijfeld ziet u mij/ons in de wijk wel een keer langslopen met onze zwart-witte Boston Terriër 'Senna' 

Senna is een allemansvriendin, vind iedereen leuk, en houd van lekker stoeien en knuffelen.

Begin 2017 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon Thijs. Een vrolijk jochie die het ontzettend leuk vindt dat er meer kindjes zijn om mee te spelen.

We hebben ook 2 konijnen: Doezel en Drummer. Ook zij vinden het leuk om een aaitje te krijgen.

Ik heb de naam 'Tante Jet' gekozen, omdat ik door familie/vrienden/kennissen al gauw 'Jet' word genoemd. Zelfs mijn man zegt het vaak.

Óók dragen wij een Christelijke levensstijl uit. We bidden voor het eten, danken na het eten en lezen een stukje uit de bijbel. Hierbij tonen we respect voor elkaar en wordt er leuk met mekaar om gegaan.

Waarom Gastouderopvang?

Ik heb altijd de 'droom' gehad om iets te gaan doen met kinderen... en vaak gehad over kraamzorg. Maar omdat ik dit tot voor kort nog niet waar had gemaakt, en ik tijdens mijn opleiding had gekozen voor detailhandel, wat ook een leuke uitdaging was, wil ik daar dan nu graag verandering in brengen. Aangezien de kraamzorg nog weer een hoop leerwerk met zich mee brengt, en een opleiding van een aantal jaren, heb ik nu gekozen om als Gastouder aan de slag te gaan.

Kinderen zijn mijn alles, ik ga graag met ze om, speel graag met ze, en wil ze daarom een leuke, kleinschalige opvang bieden in huiselijke sfeer. We beschikken over voldoende speelgoed, een leuke glijbaan, wip-wap, boekjes, spelletjes, box voor de allerkleinsten, wipstoeltje, ledikanten voor kinderen die overdag even slapen, kinderstoelen, etc. etc.

Sinds 2014 ben ik gediplomeerd Gastouder (opleiding: Helpende Zorg en Welzijn + EHBO voor kinderen), en sta ik ingeschreven in het Landelijk Register kinderopvang onder nr: 231669902om als ouders mogelijk in aanmerking te komen voor de kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. 

Ik bied opvang aan niet schoolgaande kinderen van 0 tot 4 jaar.

We doen samen spelletjes, lezen verhaaltjes, lekker samen binnen, of bij mooi weer buiten spelen, stukje wandelen... etc.

Hierbij hoop ik ook een 'kleine' bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Ik zorg er voor dat de dag leuk wordt ingevuld, en dat ze hopelijk elke dag weer met plezier terugkomen.

Indien u opvang zoekt voor uw kind, en geïnteresseerd bent in Gastouderopvang 'Tante Jet &zo' kunt u zich aanmelden bij Gastouderbureau 'Uit&Thuis' of Gastouderbureau VanHarteLief.

Om nader kennis te maken kunt u contact met mij opnemen via de contactpagina.

Graag tot ziens bij Gastouderopvang 'Tante Jet & zo' !